Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: U Velkých Karlovic ve směru na Slovensko narazilo vozidlo do stromu a převrátilo se na střechu


VELKÉ KARLOVICE – Velmi nepříjemný zážitek, ale naštěstí s dobrým koncem, mají za sebou řidič osobního vozidla BMW a jeho spolujezdkyně. Při odpolední jízdě u Velkých Karlovic ve směru na Slovensko sjeli autem na okraj silnice, kde narazili do stromu a převrátili se na střechu.

Do místa havárie byli vysláni profesionální hasiči ze stanice Vsetín a dobrovolná jednotka z nedaleké Karolinky. V době jejich příjezdu byla posádka již mimo vozidlo a po vyšetření zdravotnickou záchrannou službou ponechána na místě.

FOTOGALERIE…

Hasiči u vozidla provedli protipožární opatření a odpojení autobaterie. Dále pod vozidlo položili sorpční rohož, aby zamezili případnému úniku provozních kapalin z rozbitého vozu do půdy. Pomocí motorové pily pokáceli zlomený strom. Velitel zásahu si na pomoc povolal kolegy ze stanice Zlín s vyprošťovacím automobilem, pomocí něhož auto vrátili zpět na kola na silnici. V této době byla komunikace v místě havárie na nezbytnou dobu obousměrně uzavřena. Odtah rozbitého vozu si zajistil sám majitel. Na závěr hasiči posbírali z příkopu kousky rozbitého skla a další úlomky z auta.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz