Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Středočeský Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Seniorka nepřežila na Kutnohorsku náraz do betonového základu bývalé autobusové zastávky


KUTNOHORSKO – Včera kolem osmé hodiny večerní, vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému k havárii osobní vozidla, k níž došlo v katastru obce Prostřední Ves na Kutnohorsku.

Podle prvotního šetření na místě jela 72letá řidička automobilu Renault ve směru od obce Štipoklady na Prostřední Ves, kde na tomto úseku, při průjezdu levotočivou zatáčkou, z dosud nezjištěných příčin vyjela mimo vozovku. Tam narazila do betonového základu bývalé autobusové zastávky. 

Seniorka dle dosavadního ohledání a zjištění pravděpodobně nebyla za jízdy připoutána bezpečnostním pásem. Ačkoliv se jí snažili pomoci kolemjedoucí, kteří ji poskytovali první pomoc, bohužel žena na následky havárie na místě zemřela.

Okolnostmi a příčinou této události se zabývají kutnohorští kriminalisté, kteří u zemřelé nařídili soudní pitvu pro zjištění přesné příčiny smrti.

Komunikace byla po dobu šetření, dokumentování a odklízení uzavřena.

Autor: por. Bc. Michaela Richterová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz