Auto-Moto dobrovolní hasiči HZS Krimi Liberecký LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Jen během neděle profesionální hasiči v Libereckém kraji řešili více než desítku dopravních nehod, nejčastěji na Českolipsku a Liberecku


LIBERECKÝ KRAJ – Jen během neděle profesionální hasiči v Libereckém kraji řešili více než desítku dopravních nehod, nejčastěji na Českolipsku a Liberecku.

Například v Dubé, části obce Bukovec, kde auto skončilo v potoce převrácené na střeše. Hasiči ze stanice Česká Lípa pomocí vyprošťovacího automobilu vyprostili havarované vozidlo z potoka. Ještě před tím níže po toku instalovali nornou stěnu pro případ úniku provozních kapalin. K tomu ale nedošlo. Na místě zasahovali také profesionální hasiči z Doks a dobrovolní hasiči z Dubé.

FOTOGALERIE…

Další nedělní dopravní nehody, při kterých auta skončila převrácena na střeše či na boku a u kterých jsme zasahovali: např. v Zahrádkách u České Lípy, v obci Chlum či v Ralsku – Horní Krupé. Hasiči při nich provedli zajištění místa dopravní nehody, protipožární opatření a poskytli první předlékařskou péči.

Zdroj: HZS Libereckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz