Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Středočeský Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Čelní střet osobního automobilu s nákladním vozem na Kladensku nepřežil jeden z řidičů! Spolucestující byl letecky transportován do nemocnice


KLADENSKO – Hasiči z hasičské stanice Slaný a z centrální hasičské stanice Kladno zasahovali včera odpoledne u vážné dopravní nehody nákladního a osobního automobilu na silnici I/7. Čelní střet tam nepřežil jeden z řidičů!

Na místě zasahovala také dobrovolná jednotka Zlonice, která později jela zálohovat hasičskou stanici Slaný. Řidič nákladního vozidla po prohlédnutí zdravotnickou záchrannou službou byl ponechán na místě mimořádné události.

V osobním automobile byly zaklíněny dvě osoby. Obě osoby hasiči vyprostili pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Jednu osobu následně transportovali do vrtulníku letecké záchranné služby. Druhá měla bohužel zranění neslučitelná se životem.

FOTOGALERIE…

V průběhu záchranných prací bylo na obou vozidlech provedeno protipožární opatření. Úklid vozovky zajistil správce komunikace. Místo bylo předáno Policii České republiky a odtahové službě. Silnice byla po dobu zásahu a vyprošťování vozidla kompletně uzavřena.

Zdroj: HZS Středočeského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz