Dobrovolnictví Finance Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura kulturní akce Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Pomáháme Praha sociální sítě společenská akce Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů Zvířata

Nadační fond Slza zvířat právě odstartoval akci s názvem „Klikni a otoč hru“


TEPLICE – Nejen lidé, ale i zvířata potřebují anděly. Zvláště ta opuštěná. Pomoci zvířatům v nouzi může nyní každý, kdo se zapojí do pomoci s Nadačním fondem Slzy zvířat, která slaví 5. výročí. Společně s partnerem Andělé tlapek, z.s. spouští 9. září akci, která umožní veřejnosti aktivně se zapojit k získání mnohem více krmení pro opuštěná a týraná zvířata.

Během měsíce budou mít lidé možnost podpořit libovolnou finanční částkou, která půjde přímo na zakoupení kvalitního krmení pro zvířecí útulky a organizace pod záštitou Slzy zvířat za zvýhodněných podmínek . V Městském Útulku Děčín se 21. října setkají naši hosté a zástupci útulků a organizací – Útulek Jimlín, Samuel kočkám v nouzi, z.s., Útulek Děčín, Zvířátkov V Olešné u Hořovic, Kočičí tlapky Žatec, z.s. , Záchytné zařízení pro psy Sokolov na ranči Vránov, Útulek pro opuštěná a zatoulaní zvířata Most, Dočaska u Kristy a dobrovolníci, kteří nezištně pomáhají a krmí toulavé kočky. „Pokud máte rádi zvířata a chcete se aktivně zapojit do pomoci, sledujte od 9. září sociální sítě Nadačního fondu Slza zvířat,“ říká Daniela Řezníčková tisková mluvčí Nadačního fondu Slzy zvířat.

Je tu velká událost pro Nadační fond Slza zvířat, organizaci, která se od svého vzniku zasazuje o materiální a mediální podporu organizací, útulků a jednotlivců, kteří prokazatelně pečují a zachraňují zvířata. Již 5 let se zasazuje o pomoc opuštěným a týraným tvorům a k tomuto významnému jubileu připravuje něco opravdu speciálního. Společně s partnerem Andělé tlapek, z.s. a největším sponzorem, firmou Purina, spouští jedinečnou akci, která umožní veřejnosti aktivně se zapojit k získání mnohem více krmení pro zvířata.

Nadační fond Slza zvířat si je plně vědom, že i přes obrovskou podporu od Puriny, nedokáže pokrýt potřeby všech zvířecích útulků a organizací. Právě proto vznikla myšlenka na akci, která spojí síly s útulky a umožní široké veřejnosti podílet se na nákupu prémiového krmení za zvýhodněných podmínek přímo od společnosti Purina.

Akce s názvem „Klikni a otoč hru“ byla zahájena právě dnes, tedy 9. září 2023, kdy se připomene právě páté výročí vzniku Nadačního fondu Slza zvířat. Během měsíce budou mít lidé možnost podpořit libovolnou finanční částkou, která půjde přímo na zakoupení kvalitního krmení pro zvířecí útulky a organizace pod záštitou Slzy zvířat. Zvláštní výhodou této akce je partnerství s firmou Purina, která poskytne prémiové krmení za zvýhodněné ceny. To znamená, že každá finanční částka, kterou veřejnost pošle, bude mít mnohem větší hodnotu při nákupu krmení. Tímto způsobem se peníze veřejnosti promění přímo v konkrétní pomoc a výživu pro zvířecí svěřence útulků.

Vrcholem akce bude přátelské setkání všech zúčastněných, které se uskuteční 21.10.2023 v Městském Útulku Děčín. To bude skvělá příležitost nejen pro podporovatele, ale i pro zástupce útulků a organizací, aby se setkali, vyměnili si zkušenosti a oslavili společný úspěch. Narozeninové akce se zúčastní organizace Útulek Jimlín, Samuel kočkám v nouzi, z.s., Útulek Děčín, Zvířátkov, Kočičí tlapky Žatec, z.s. , Záchytné zařízení pro psy Sokolov na ranči Vránov, Útulek pro opuštěná a zatoulaná zvířata Most, Dočaska u Kristy a dobrovolníci, kteří nezištně pomáhají a krmí toulavé kočky paní Libuše Jakešová a pan Ivan Mansfeld.

Nadační fond Slza zvířat věří, že tato akce přinese nejen potřebnou finanční pomoc na nákup krmení, ale také posílí povědomí o důležitosti péče o zvířata mezi veřejností. Každý, kdo se rozhodne akci podpořit, bude součástí této skvělé iniciativy a pomůže těm, kteří nemají hlas, aby měli důstojný život plný lásky a péče.

Pokud máte rádi zvířata a chcete se aktivně zapojit do pomoci, nezapomeňte označit 9. září 2023 ve svém kalendáři a sledujte webové stránky i Facebook a Instagram Nadačního fondu Slza zvířat pro více informací o této skvělé akci. Vaše podpora může udělat opravdový rozdíl v životech zvířat v nouzi. Generálním sponzorem Slzy zvířat a této akce je Autoškola Emco, mediálním partnerem „Podpořte zvířecí krmení“ je @jvpress.cz a dalšími sponzory jsou WEDOS.czMyfeminity.cz Ivan Koblása Purina CZ & SK Více informací najdete na www.slzazvirat.cz .

Městský útulek pro opuštěná a zatoulaná zvířata DěčínÚtulek Most – RudoliceZvířátkovAndělé tlapek, z.s.Útulek JimlínSAMUEL kočkám v nouzi, z.s.Záchytné zařízení pro psy Sokolov na ranči Vránov Kočičí tlapky Žatec, z.s

#slzazvirat#klikniaotochru#animals#pets#cat#help

Zdroj: Nadační fond Slza zvířat

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz