Auto-Moto Cestování Doprava Dopravní podnik Krimi Městská policie Policie Pomáháme Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Řidiči a revizoři Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova se potýkají se zvyšující se agresivitou některých cestujících hlavně o víkendech…


MOST – V poslední době se zaměstnanci (řidiči, revizoři) Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova potýkají se zvyšující se agresivitou některých cestujících, zvláště o víkendech ve večerních a brzkých ranních hodinách.

Proto se vedení DPmML rozhodlo zintenzivnit spolupráci se státní a městkou policií na úrovni prevence. Například v sobotu v ranních hodinách vyjela linka č. 30 za doprovodu policistů státní a strážníků Městské policie Most- policisté byli přítomni v samotném voze i v doprovodném vozidle policie.

Akce proběhla bez problémů. Z reakcí cestujících i samotného řidiče lze usuzovat, že přítomnost police zvyšuje pocit bezpečí a klidu cestování. Spolupráce s policií je dlouhodobá a dopravní podnik bude v těchto preventivních akcích i nadále pokračovat.

Zdroj: DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz