Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Královehradecký Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Smrtí řidičky skončila vážná nehoda u Zámělu na Rychnovsku


RYCHNOVSKO – Včera ve 12:51 hodin byla na krajské operační středisko královéhradeckých hasičů předána informace o dopravní nehodě u obce Záměl na Rychnovsku. Podle prvotních informací se mělo jednat o nehodu dvou osobních vozidel, zároveň byl předpoklad, že v jednom vraku zůstala po nárazu zaklíněná osoba.

Operační důstojník krajských hasičů na místo ihned vyslal dvě jednotky – HS Rychnov nad Kněžnou a JSDH Kostelec nad Orlicí. První hasiči byli na místě za necelých 8 minut současně s posádkou záchranářů. Na místě byly celkem čtyři zraněné osoby, jedna z nich ve stavu který vyžadoval zahájení neodkladné resuscitace. Ve vozidlech nebyl nikdo zaklíněn, hasiči zabezpečili místo nehody, eliminovali rizika vzniku požáru a spolupracovali při ošetření zraněných osob s posádkami záchranné služby.

FOTOGALERIE…

Resuscitace byla nakonec lékařem ZZS ukončena jako neúspěšná. Další tři účastníci nehody byli transportováni do zdravotnických zařízení. Jednotky provedly po zadokumentování nehody Policií ČR úklid komunikace a vraky vozidel si převzala odtahová služba. Zásah byl ukončen v 16:05 hod.

Zdroj: HZS královéhradeckého kraje | JSDH Kostelec nad Orlicí

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz