Finance hudba Kultura kulturní akce Pomáháme společenská akce Technika tip redakce Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: Móda a hvězdy v Mostě i letos v říjnu pomohou dětem díky velkolepé charitativní módní přehlídce


MOST – Tradiční charitativní módní přehlídka Móda a hvězdy pro děti z Klokánku v Teplicích, pro děti z dětského domova ve Vysoké Peci na Chomutovsku a Nadační fond Veroniky Kašákové se po odmlce uskuteční v neděli 15. října v mosteckém divadle od 18.00 hodin. Móda a hvězdy navíc letos vstupuje do svého jubilejního 10. ročníku

Tradiční módní show pořádá opět mostecký Svatební salon Delta v čele s jeho majitelkou Petrou Vyoralovou. Pořadem bude i letos provázet populární herec David Gránský a moderátor Karel Kašák. Návštěvníci se mohou těšit na novou kolekci svatebních a společenských šatů pro rok 2024 ze Salonu Delta a novou kolekci salonu Milano Chomutov, návrhy pražského ateliéru Flannel, kolekci KaDu z Českých Budějovic, představí se Golf shop 4 You z Prahy a studio Doma Collection. To vše pak doplní nová kolekce dioptrických a slunečních brýlí Vostrá optika.

Redakce agentury JV Press je i letos jedním z hrdých mediálních partnerů celé charitativní akce. Budeme přímo na místě pro Vás připravovat zajímavé video reportáže… A tímto Vás srdečně zveme na bezesporu nejlepší kulturní módní show letošního roku na Mostecku.

Vstupné na charitativní přehlídku v Mostě je 300 korun. Lístky jsou v prodeji na pokladně Městského divadla v Mostě. Také letos bude mít fotodokumentaci na starost profesionální tým ReNi creative. Ten ostatně stojí za povedeným plakátem i na letošní ročník. Stejně jako v loňském roce budete i VY moci přispět potřebným, zakoupením své vlastní tištěné fotografie právě u partnera akce WhiteBox.

Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek ReNi

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz