Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Karlovarský Krimi LZS Policie Pomáháme požár Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Hasiči v Karlovarském kraji během víkendu zasahovali u pěti desítek událostí…


KARLOVARSKÝ KRAJ – U celkem pěti desítek událostí zasahovali během víkendu hasiči v Karlovarském kraji. V pěti případech se jednalo o požár, hořelo například v lese u obce Hranice na Ašsku nebo na balkoně výškové budovy v Karlových Varech.

Ve Velké Hleďsebi hasiči likvidovali požár autovraků a pneumatik. V karlovarské multifunkční hale pak hasiči vyjížděli k hlášenému požáru systémem EPS, jednalo se o zahoření v odpadkovém koši v restauraci. Desetkrát se jednalo o dopravní nehodu, při kterých se zranilo celkem 12 osob. Hned dvakrát během víkendu se jednalo o najetí osobního auta do bezpečnostního sloupku v lázeňském území v Karlových Varech. Z dalších událostí se jednalo například o likvidaci obtížného hmyzu, transport pacientů či otevření uzavřených prostorů či dvakrát výjezd na žádost kolegů záchranářů s přístrojem AED.

FOTOGALERIE…

Zdroj: HZS Karlovarského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz