Krimi Plzeňský Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Krajští kriminalisté obvinili mladého Ukrajince z těžkého ublížení na zdraví


PLZEŇSKO – Vrchní komisař zahájil trestní stíhání muže, kterého obvinil ze spáchání zločinu těžké ublížení na zdraví. Podle zatím zjištěných skutečností, dnes již obviněný muž, způsobil svojí manželce, mimo jiné i v oblasti intimních partií, velmi vážná zranění.

Jak jsme již informovali k brutálnímu útoku došlo na ubytovně v Kožlanech na Plzeňsku, kdy mladý Ukrajinec tam napadl manželku a následně ji těžce poranil genitálie po odpálení petardy! Žena skončila ve vážném stavu v nemocnici. Cizinec totiž po útoku zraněné ženě zasunul podle policistů do vagíny silvestrovskou pyrotechniku! Petardu následně odpálil. Ta způsobila ženě těžká zranění a poškodila její genitálie. Útočník, který těžce zraněnou manželu poté odvezl do nemocnice, následně skončil v policejní cele a kriminalisté ho obvinili z těžkého ublížení na zdraví.

Vrchní komisař odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje zahájil v pondělí v pozdních nočních hodinách trestní stíhání šestatřicetiletého cizince, kterého obvinil ze spáchání zločinu těžké ublížení na zdraví.

Toho se dopustil v místě svého trvalého bydliště na severním Plzeňsku dne 30. září 2023 okolo dvaadvacáté hodiny. Svoji manželku fyzicky napadl, čímž jí způsobil velmi vážné poranění, mimo jiné i v oblasti intimních partií. Zraněnou ženu poté převezl do nemocničního zařízení, odkud odešel. Ve velmi krátké době se podařilo policistům podezřelého muže nalézt a zadržet. Spolu se spisovým materiálem kriminalisté státnímu zástupci podali i podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. 

Při vazebním zasedání soud rozhodl, že obviněný bude stíhán vazebně!

Autor: redakce
a por. Dagmar Brožová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz