Auto-Moto Cestování Doprava drážní hasiči HZS kolejiště Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železniční trať Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Řidič osobního automobilu nepřežil v Rožnově pod Radhoštěm střet s vlakem!


ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Ve čtvrtek pár minut po desáté hodině večerní byli vysláni profesionální hasiči z Valašského Meziříčí a jednotka města Rožnov pod Radhoštěm k jednomu z železničních přejezdů v Rožnově pod Radhoštěm, kde došlo ke střetu osobního vozidla s vlakem. U tragické železniční nehody zasahovaly složky Integrovaného záchranného systému ČR.

Cestující z vlaku vyvázli bez zranění. Řidič vozidla však takové štěstí neměl. Utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl.

Hasiči okolo místa nehody nainstalovali nehodovou clonu. U vozidla provedli protipožární opatření a odpojili autobaterii. Dále zachytávali unikající provozní kapaliny z vozidla. Poté předali místo drážním hasičům a vrátili se zpět na své základny.

Dvaapadesátiletý řidič automobilu vjel na přejezd v momentě, kdy jím ve směru k Valašskému Meziříčí projížděla vlaková souprava. Následný střet muž za volantem bohužel nepřežil. K poranění jiných osob nedošlo. Příčiny a bližší okolnosti tragické dopravní nehody jsou předmětem šetření vsetínských dopravních policistů a kriminalistů.

Autor: nprap. Petr Jaroš

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz