Auto-Moto Cestování cyklista dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi nehoda cyklisty Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Cyklista v centru obce Zlatníky na Praze západ skončil zaklíněn pod osobním automobilem!


ZLATNÍKY – Krátce před polednem byli profesionální hasiči z Jílového a dobrovolní ze Štěchovic vysláni k dopravní nehodě, při které byl v centru obce Zlatníky na Praze západ sražen cyklista osobním autem a zůstal zaklíněn pod vozem.

K nehodě také vyjel velitel čety z Říčan; vzhledem k blízkosti hlavního města byla o součinnost požádána i pražská jednotka ze stanice Modřany. Při příjezdu hasičů na místo už byl zraněný cyklista vedle vozidla, vyprostit se ho podařilo po nadzvednutí auta pomocí heveru.

FOTOGALERIE…

Foto: HZS Středočeského kraje

Po nezbytném ošetření zdravotnickou záchrannou službou přenesli hasiči pacienta na palubu přivolaného vrtulníku, kterým byl transportován do jedné z pražských nemocnic. Jednotky pak asistovali policistům při vyšetřování, při kterém byl využit i dron. Po došetření nehody hasiči uklidili vozovku a pak se vrátili na základny.

Zdroj: HZS Středočeského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz