Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VĚZEŇ NA ÚTĚKU: Policisté v Mníšku pod Brdy intenzívně pátrají po nebezpečném vězni s agresivními sklony!


STŘEDOČESKÝ KRAJ – Policisté intenzívně pátrají po nebezpečném vězni s agresivními sklony! Dnes 36letý Luboš Fulmek opustil nestřežené pracoviště v Mníšku pod Brdy a dosud se ho nepodařilo najít. Pokud ho uvidíte, nepokoušejte se ho sami zadržet a volejte 158.

Kriminalisté pátrají po 36letém Luboši Fulmekovi, který 23. října, před devátou hodinou ranní, samovolně opustil nestřežené pracoviště od kostela v Mníšku pod Brdy. Oznámení jsme na linku 158 přijali před půl jedenáctou dopoledne. Jelikož může být hledaný agresivní, varujeme všechny občany, aby se ho nepokoušeli sami zadržet a rovnou kontaktovali policisty na linku tísňového volání 158.

Hledaný vězeň Luboš Fulmek je vysoký 170 až 180 cm, střední postavy. Má hnědé oči, krátké plavé (blond) vlasy a vousy upravené na strniště. Na sobě měl v době odchodu modrooranžové pracovní montérky, nicméně je možné, že se mohl převléct do jiného oděvu. Odsouzený si odpykává trest za majetkovou trestnou činnost.

Do pátrací akce po hledaném byly nasazeny policejní hlídky, psovod a vrtulník. Nicméně se nám ho bohužel nepodařilo doposud najít, proto se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc. V případě, že hledaného muže uvidíte nebo máte jakékoliv informace k jeho pohybu, kontaktujte nás na lince 158.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz