Krimi Liberecký Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po pohřešované 32leté Nicole Ferencové z Českolipska… Trpí psychickými potížemi


ČESKOLIPSKO – Policisté pátrají po 32leté Nicole Ferencové, která do 22. října bydlela u prarodičů na Žandovsku, odkud v tento den ve večerních hodinách odešla neznámo kam. Trpí psychickými potížemi, na které má brát léky, ty ale nechala doma.

Služba kriminální policie a vyšetřování územního odboru Policie ČR v České Lípě vyhlásila pátrání po pohřešované 32leté Nicole Ferencové. Žena bydlela u svých prarodičů v rodinném domě v Žandově Valteřicích do neděle 22. října letošního roku, odkud po 20. hodině odešla neznámo kam. Od té doby se svým blízkým neozvala.

Nicola má hnědé oči a hnědočerné, středně dlouhé vlasy. Je vysoká 170 centimetrů, plnoštíhlé postavy. Na sobě může mít buď modré rifle nebo žluté kalhoty, dále tmavou riflovou bundu s kapucí a na nohách kotníkové zimní boty s kožíškem uvnitř, které obvykle nosí bohémsky zavázané jen do půlky tak, aby z nich vyčuhoval jazyk. Také by u sebe měla mít černý batoh s blíže nezjištěným logem šedé barvy.

Pohřešovaná trpí psychickými potížemi, na které jí lékař předepsal medikaci. Z domova ale odešla bez léků, a to by mohlo její zdravotní a zejména psychickou kondici poznamenat. Pokud pohřešovanou ženu uvidíte, a nebo jste ji od 20. hodiny dne 22. října letošního roku někde potkali, dejte nám o tom prosím neprodleně vědět přes naši bezplatnou tísňovou linku 158. Děkujeme.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz