cyklista Doprava Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Dvacetiletého cyklistu, který v Kladně srazil malého chlapce a ujel, vypátrali strážníci


KLADNO – Na začátku října policisté medializovali případ sraženého dítěte bezohledným cyklistou, který v jeho jízdě pokračoval dál. Nyní došlo v případu ke zvratu.

Kladenským strážníkům se podařilo na základě poznatku od občanů ztotožnit cyklistu, který na začátku října srazil malého chlapce na Václavském náměstí v Kladně. Po ,,návštěvě“  mladíka doma a jeho přiznání nám ho předali i s předmětným jízdním kolem.

V sobotu 21. října, v odpoledních hodinách, hlídka městských policistů zjistila totožnost muže a vydala se do místa jeho bydliště. Jedná se o 20letého mladíka. Poté, co strážníkům po zazvonění na zvonek otevřel, bylo mu jasné, proč přijeli. Těm se k celé události, kdy srazil při jízdě na kole dítě, doznal a pak skončil v rukou policie.

V současné době ve věci probíhají potřebné služební úkony.

Chtěli bychom poděkovat médiím za zveřejnění případu v hromadných sdělovacích prostředcích, na základě čehož reagovali občané a pomohli tak ve velké míře se ztotožněním zájmové osoby.

PSALI JSME TAKÉ: VIDEO: Cyklista v Kladně na chodníku srazil chlapce a ujel! Muže hledá policie

Autor: por. Bc. Michaela Richterová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz