Auto-Moto Doprava HZS Karlovarský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: U obce Mokrá nedaleko Čichalova na Karlovarsku se včera střetlo osobní auto s nákladním vozem


KARLOVARSKÝ KRAJ – K dopravní nehodě osobního a nákladního auta vyjížděli včera dopoledne hasiči ze tří jednotek. Nehoda se stala na silnici u obce Mokrá nedaleko Čichalova na Karlovarsku.

Ve chvíli, kdy se jednotka ze stanice Karlovy Vary blížila k místu nehody, dostali hasiči informaci, že na silnici I/6 u odbočky na Verušičky se stala další dopravní nehoda. Karlovarští hasiči zde zastavili, zjistili, že v jednom z havarovaných vozidel sedí zraněný řidič, druhé auto bylo mimo vozovku. O zraněného řidiče se hasiči postarali až do příjezdu sanitky záchranné služby, hned u místa nehody pak připravili prostor pro přistání záchranářského vrtulníku.

FOTOGALERIE…

Provoz bylo možné pouštět kyvadlově, kvůli silnému provozu se i tak v obou směrech tvořily kolony. U původně hlášené dopravní nehody zasahovali hasiči z Toužimi a z Lubence, jednoho zraněného řidiče převezla sanitka záchranné služby do nemocnice, provoz na této silnici byl zcela uzavřený.

Zdroj: HZS Karlovarského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz