Královehradecký Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po pohřešované seniorce ze Záhub na Jičínsku! Neviděli jste ji někde?


JIČÍNSKO – Od včerejšího rána pátrají policisté po 74leté Marii Pechové ze Záhub na Jičínsku. V neděli odešla z domu do Libáně na nákup a již se nevrátila. Kdo si ji všimne, ať zavolá na linku 158.

Seniorka měla v neděli 26.11. okolo 16. hodiny odejít z domu na nákup do obce Libáň. Do současné doby se však nevrátila a ani o sobě nedala vědět. Policisté propátrali okolí bydliště, trasu do obchodu, její oblíbená místa. Prověřili, zda se nenachází u rodinných příslušníků či známých, zda nebyla hospitalizovaná nebo zda někam neodjela veřejnou dopravou. Prověřili kamerové záznamy, kdy na jednom z nich byl v Libáni zaznamenán její poslední pohyb v neděli krátce po 21. hodině směrem na Kopidlno.

S žádostí o pomoc se obracíme na veřejnost: Kdo by mohl poskytnout jakoukoliv informaci k pohřešované ženě, ať okamžitě zavolá na linku 158. Pokud je odkaz nefunkční, je pátrání odvoláno.

Autor: por. Iva Kormošová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz