Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Hromadná nehoda čtyř kamionů zablokovala u Humpolce dálnici D1! Jeden řidič zemřel a další jsou zraněni… Zraněn je i jeden zasahující policista


HUMPOLEC – Vážná nehoda čtyř kamionů na 90. km zablokovala v noci dálnici D1. Zcela neprůjezdný byl směr na Prahu, ve směru na Brno byla dálnice částečně průjezdná.

Při nehodě přišel jeden člověk o život a další dva utrpěli zranění. Noční vážná dopravní nehoda má tak tragické následky. Zemřel při ní řidič havarovaného kamionu, další řidič kamionu se lehce zranil. Lehké zranění utrpěl také zasahující policista.

FOTOGALERIE…

V místě stále pracují odtahové služby a policisté odklánějí u Humpolce dopravu přes sjezd a nájezd na D1. Podařilo se zprůjezdnit sjezd z dálnice, takže policisté začali stahovat vozidla na exitu 90 a na stejném místě na nájezdu na 90. km směr Praha se vozidla vracejí na dálnici. O regulaci dopravy se v místě stará několik hlídek dálniční policie a kolegové z Pelhřimova.

Zdroj: Policie ČR
a HZS Kraje Vysočina

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz