dobrovolní hasiči drážní hasiči HZS Krimi Olomoucký Policie Pomáháme požár Požár bytu Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS stroj Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: U požáru rodinného domu v Olomouci zasahovaly tři hasičské jednotky! Jenda osoba skončila v nemocnici a zraněn byl i jeden hasič


OLOMOUC – U požáru rodinného domu v Olomouci včera večer zasahovaly tři hasičské jednotky. Došlo k plamennému zahoření v 1. NP. Ihned po příjezdu jednotek hasiči nasadili 2 proudy, kterými požár zlikvidovali. Při průzkumu objektu byla nalezena jedna osoba bez známek života. Hasiči zahájili okamžitou resuscitaci.

Ve spolupráci se ZZS se hasičům podařilo obnovit životní funkce a poté byla osoba transportována ve vážném stavu do nemocnice. Na místo se dostavil vyšetřovatel hasičů, který určil výši škody na minimálně 500 tisíc korun. Během zásahu došlo ke zranění jednoho hasiče.

FOTOGALERIE…

Na místě zasahovala profesionální jednotka hasičů z Olomouce a jednotky dobrovolných hasičů z JSDHO Černovír a Chválkovice.

Zdroj: HZS Olomouckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz