dobrovolní hasiči Dobrovolnictví HZS Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Středočeský stroj Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté intenzívně pátrají po 49leté Editě Horákové z Hořovic na Berounsku! Může být v ohrožení života


HOŘOVICE – Berounští kriminalisté vyhlásili pátrání po 49leté Editě Horákové z Hořovic, která odjela modrým vozidlem Opel (pick up) neznámo kam a doposud se nevrátila a ani o sobě nedala vědět. Pohřešovaná se podle jejích známých se zřejmě potýká finanční problémy, dluhy… V této souvislosti hovořila i o možném ukončení života s případě, pokud situaci nebude zvládat.

Vzhledem k těmto skutečnostem má rodina obavu o její život. Edita Horáková byla naposledy viděna svým partnerem 11. prosince okolo 5. hodiny ranní v místě jejich bydliště. S ním tentýž den v odpoledních hodinách telefonicky hovořila, kdy mu sdělila, že se prochází v lesích na Berounsku.

Paní Edita je milovnicí přírody, častokrát se procházela v lesích, a jelikož studovala geologii a tento obor se stal i jejím vášnivým koníčkem, vyhledává i mimo jiné lokality, kde se těží nerosty (různé kameny), které sbírá. Pohřešovaná je vysoká 165 až 170 centimetrů, střední postavy. Má rovné plavé (blond) vlasy a zelené oči. Co měla v době odchodu/odjezdu na sobě nám přesně známo není, nicméně nejčastěji nosívá sportovní kalhoty, světle modrou bundu a zelené boty. Žena odjela automobilem typu pick up tovární značky Opel, typ Combo C, modré barvy. Na zadní části tohoto vozidla je poznávacím markantem symbol hornictví (dvě zkřížená kladívka).

Pátrací akce se zúčastnilo několik policejních hlídek z Berounska, strážníci ze Žebráku, profesionální a dobrovolní hasiči, sedm psovodů se psy z Příbrami a v neposlední řadě policejní vrtulník.

Bohužel se ale ženu ani vozidlo nepodařilo nalézt. V případě jakýchkoliv poznatků k pohřešované ženě či vozidlu, nás neprodleně, prosím, kontaktujte na lince tísňového volání 158. Předem děkujeme za spolupráci a sdílení pátrací relace.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz