Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Středočeský Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Řidič na Rakovnicku nepřežil náraz osobního automobilu do stromu


RAKOVNICKO – Včera okolo půl třetí ráno přijali policisté oznámení o havárii osobního vozidla, k níž došlo mezi Rakovníkem a obcí Lišany. Na místo vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému. Řidiče, kterého policisté ztotožnili jako 25letého muže, se bohužel nepodařilo zachránit.

Podle prvotního šetření na místě policisté zjistili, že řidič automobilu Škoda Octavia jel ve směru od Rakovníka na Lišany, kde při projetí mírné pravotočivé zatáčky z přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde čelně narazil do stromu.

Muž byl ve vozidle zaklíněn, odkud ho hasiči vyprostili. Po vyproštění muže se ho snažili záchranáři oživit, bohužel ale resuscitace byla neúspěšná a muž na místě zemřel.

Okolnostmi a příčinu havárie se zabývají rakovničtí kriminalisté, kteří u zemřelého nařídili soudní pitvu pro zjištění přesné příčiny smrti.


Autor: por. Bc. Michaela Richterová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz