DÍTĚ V OHROŽENÍ Královehradecký Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Školní okénko Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Královéhradečtí policisté pátrají po 14leté Emě Černé z Hradce Králové, která odešla z domova neznámo kam…


HRADEC KRÁLOVÉ – Královéhradečtí policisté pátrají od včerejšího večera po 14leté Emě Černé z Hradce Králové, která včera večer odešla z domova neznámo kam. Dívka trpí psychickými problémy. Kdo si ji všimne, ať zavolá na linku 158.

EDIT: ODVOLANÉ PÁTRÁNÍ: Pohřešovaná čtrnáctiletá dívka z Hradce Králové byla nalezena a je v pořádku…

Policisté intenzívně pátrají po 14leté dívce z Hradce Králové, která včera okolo 21. hodiny odešla z domova neznámo kam. Dívka u sebe nemá telefon ani léky, které dennodenně užívá. Trpí psychickými problémy. Policisté prověřili rodinu, kamarády i spolužáky, její oblíbená místa, nemocnice i další možné objekty, bohužel však bez kladného výsledku. Podařilo se zatím zjistit, že v noci po 22. hodině odjela z hlavního nádraží vlakem směr Pardubice.

„Žádáme občany, kteří si dívky všimnou, nebo kteří by mohli o ní podat jakoukoliv informaci, aby okamžitě zavolali na linku 158.

Odkaz na databázi pohřešovaných, pokud je odkaz nefunkční, pátrání bylo odvoláno.

Autor: por. Iva Kormošová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz