Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi požár Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS stroj Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Hasiče v Ústeckém kraji zaměstnalo čerpání vody, utopená auta, popadané stromy ale také požáry aut, popelnic a odpadu


ÚSTECKÝ KRAJ – Na druhý svátek vánoční hasiči v Ústeckém kraji zasahovali u 65 událostí. K technickým pomocem vyjížděli 46krát. Jednalo se o čerpání vody, popadané stromy a uvolňování naplavenin na rozvodněných vodních tocích.

V Ústí nad Labem vyjížděli profesionální hasiči během dne třikrát do ulice Přístavní, kde řidiči nerespektovali zákazové dopravní značky a uvízli osobními vozy v laguně rozvodněného Labe. Hasiči vozidla vyprostili pomocí navijáku. Řidiče si převzala Policie ČR.

FOTOGALERIE…

V Mostě hasiči zlikvidovali požár popelnic. V Podbořanech hořel dutý strom, hasiči požár zlikvidovali a strom pokáceli. Ve Štětí došlo k požáru osobního vozidla. Hořelo v motorovém prostoru. Na místě zasahovali místní profesionální hasiči. Škoda byla odhadnutá na 10 tisíc Kč. Na Lounsku v obci Libčeves hořel odpad na kontejneru. Požár byl zlikvidován vysokotlakým proudem. Na místě zasahovala jednotka z hasičské stanice Louny a místní dobrovolná jednotka hasičů. Škoda na kontejneru byla odhadnutá na 15 tisíc korun.

Zdroj: HZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz