Karlovarský Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika vražda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Policisté dopadli hledaného nebezpečného a ozbrojeného devětatřicetiletého muže, který pobodal na Chebsku ženu


CHEBSKO – Před krátkou chvílí policisté zadrželi hledaného nebezpečného a ozbrojeného devětatřicetiletého muže, který měl včera na Chebsku své známe způsobit vážná bodnořezná poranění a je podezřelý z vraždy ve stadiu pokusu.

„Další informace poskytneme, jakmile to bude možné,“ dodávají policisté. Bližší informace k dopadení nebezpečného muže neuvedli. Jak jsme již informovali měl devětatřicetiletý muž z Hranic na Chebsku po předchozím uvážení včera večer napadnout jemu dobře známou dvaatřicetiletou ženu.

Před domem v Hranicích jí měl způsobit vážná bodnořezná poranění na různých částech těla. Devětatřicetiletý muž měl jednat s úmyslem svou známou usmrtit. Žena byla se svým zraněním letecky transportována do nemocnice v Plzni. Muž po tomto útoku z místa okamžitě utekl.

Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

Po devětatřicetiletém muži, který je podezřelý ze spáchání tohoto násilného trestného činu, kriminalisté ve spolupráci s policisty z obvodních oddělení usilovně pátrali.

Autor: redakce
Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Policisté dopadli hledaného nebezpečného a ozbrojeného devětatřicetiletého muže, který pobodal na Chebsku ženu

Comments are closed.