Karlovarský Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ: Devětatřicetiletý muž z Hranic na Chebsku včera večer pobodal před domem na ulici ženu s úmyslem ji zavraždit! Útočník je na útěku


CHEBSKO – Aktuálně pátrají policisté po muži z Chebska, který měl včera své známe způsobit vážná bodnořezná poranění a je podezřelý z vraždy ve stadiu pokusu. Pokud máte o hledaném jakékoliv informace, volejte na linku 158! Nesnažte se jej prosíme zadržet, vždy radši zavolejte policii!

EDIT: AKTUALIZUJEME: Policisté dopadli hledaného nebezpečného a ozbrojeného devětatřicetiletého muže, který pobodal na Chebsku ženu

V pátek 5. ledna letošního roku kolem 20. hodiny měl devětatřicetiletý muž z Hranic na Chebsku po předchozím uvážení napadnout jemu dobře známou dvaatřicetiletou ženu. Před domem v Hranicích jí měl způsobit vážná bodnořezná poranění na různých částech těla. Devětatřicetiletý muž měl jednat s úmyslem svou známou usmrtit. Žena byla se svým zraněním letecky transportována do nemocnice v Plzni. Muž po tomto útoku z místa okamžitě utekl.

Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

Po devětatřicetiletém muži, který je podezřelý ze spáchání tohoto násilného trestného činu, kriminalisté ve spolupráci s policisty z obvodních oddělení usilovně pátrají.

Zároveň se v rámci tohoto případu obracíme na veřejnost a hledáme svědky, kteří devětatřicetiletého muže z Hranic na Chebsku viděli nebo s ním byli v kontaktu, aby informace vedoucí k jeho zadržení oznámili na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu. Svědectví občanů by kriminalistům mohlo výrazně pomoci při pátrání.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byl muž vypátrán). Upozorňujeme veřejnost, aby se hledaného muže nepokoušela zadržet, ale ihned informovala policii.

Autor: nprap. Jakub Kopřiva

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz