Finance Kultura kulturní akce Nezaradené Reklamy společenská akce Technika tip redakce Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: 11. ročník veletrhu Svatba nanečisto se uskuteční v neděli 28. ledna v mosteckém hotelu Cascade


MOST – V pořadí již 11. ročník veletrhu Svatba nanečisto se uskuteční v neděli 28. ledna opět v hotelu Cascade v Mostě. I tentokrát tradiční Svatbu nanečisto pořádá Petra Vyoralová a její Svatební salon Delta…

Na nedělním veletrhu se návštěvníkům představí desítky vystavovatelů, kteří budou moci novomanželům pomoci s přípravou na jejich velký den D. Půjde tak již o 11. ročník svatebního veletrhu,který je v tomto rozsahu ojedinělý v celém regionu. Cílem tohoto veletrhu je pomoci snoubencům zorientovat se v nabídce služeb, které mohou využít při přípravě svého dne ,,D“. Vystavovat bude nejen Svatební salon Delta, který je spolu s hotelem Cascade pořadatelem, ale také fotografové, floristé, svatební koordinátoři, svatební místa, zlatnictví a výrobci snubních prstenů, fotokoutek, cukráři a jiní. 

Součástí programu budou 2 identické přehlídky svatebních šatů kolekce 2024 a pánských obleků, ale také svatební seminář o přípravě svatby se svatební koordinátorkou Pavlou Beranovou a vizážistkou Míšou Matejčíkovou.

Co vás čeká na Svatbě Nanečisto?
Možnost osobně se potkat s lidmi, kteří vám mohou pomoci během vašeho dne D, vidět jejich ,,výrobky” a pobavit se s nimi o tom, co nesmí na vaší svatbě chybět.

Během dvou identických komentovaných přehlídek uvidíte na hobby modelkách svatební šaty kolekce 2024 @svatebnisalondelta.official, takže je jen na vás, kterou přehlídku navštívíte, jestli tu v 11 nebo v 15 hodin.

Nenechte si uniknout svatební seminář ve 13 hodin, který povede zkušená koordinátorka @pavla.bery z @delta.weddings a @michaelamatejcikova . Dozvíte se jak naplánovat svatbu bez stresu a s úsměvem, co určitě neopominout a co třeba není úplně nezbytné, jak si rozvrhnout přípravy a bude i prostor na vaše dotazy.

PROGRAM:
10.00 zahájení
11.00 přehlídka svatebních šatů 2024
13.00 svatební seminář
15.00 přehlídka svatebních šatů
17.00 ukončení

Vstupné na veletrh 100 korun. Na svatební veletrh můžete přijít kdykoliv, přehlídky svatebních šatů jsou identické a vystavovatelé vám budou k dispozici po celou dobu konání svatebního veletrhu…

Redakce Agentury JV press.cz je i letos jedním z hrdých mediálních partnerů veletrhu Svatba nanečisto v Mostě… 

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz