Finance Kultura kulturní akce Pomáháme společenská akce Sport Technika tip redakce Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: Zúčastněte se jedinečného odpoledne otevřeného rozhovoru a inspirace na akci s úžasnou fitnes trenérkou Lucy Jakeš v mosteckém Bridge 714


MOST – Bridge 714 v Mostě přivítá v sobotu 16. března od 16:30 hodin uznávanou sportovkyni Lucy Jakeš. Přijďte si popovídat, vyfotit se a zjistit, jak náročné je dostat se tam kam Lucka, a hlavně můžete při té příležitosti podpořit dobrou věc.

Zúčastněte se jedinečného odpoledne otevřeného rozhovoru a inspirace na akci s úžasnou fitnes trenérkou Lucy Jakeš. Zveme Vás na akci ‚Setkání s Lucy Jakeš‚. Setkejte se s absolutní mistryní ČR. V roce 2020 získala zlatou a profi kartu. Dále 3.misto na mistrovství Evropy a vicemistryni světa – 2.misto v kategorii physique.

S Luckou budete mít možnost setkat se osobně, vyfotit se, zeptat se na jakékoliv otázky na téma fyzičky, přípravy na závody a propojení koníčku, který se stal živobytím.

Připojte se k nám dne 16. března 2024 v BRIDGE714 v Mostě od 16:30, setkejte se s inspirativním člověkem a podpořte dobrou věc.

Celý výtěžek půjde na podporu Lukyho a Verči, kteří díky svým handicapům nutně potřebují zlepšit podmínky bydlení. Lukymu a Verče je věnována letošní Pohárovka. Vybrané vstupné bude totiž předáno organizaci charitativní sportovní akce Pohárovka. Tak si jako cíl své pomoci vybrala imobilní pár Verču a Lukáše, kteří nutně potřebují vylepšit své bydlení.

Vybrané vstupné na setkání s Luckou, které činí 149,- na osobu, bude předáno organizaci charitativní sportovní akce Pohárovka 2024. Letošní, již čtvrtá Pohárovka si jako cíl své pomoci vybrala imobilní pár Verču a Lukáše, kteří nutně potřebují vylepšit své bydlení. Přijďte se podívat jak síla pomáhá, 25. května v amfiteátru na Benediktu v Mostě.  

Registrace 👉https://www.bridge714.cz/cs/b714-setkani-s-lucy-jakes

Hlavní program:

Účastníci obdrží malé občerstvení, mohou si v prostorách kavárny nabídnout ze široké nabídky vinných nápojů, ale i výběrové kávy Doubleshot.

Děti si mohou na akci objednat oblíbené BubbleTea a pohrát si v prostorách herničky.

Úvodní Slovo Lucky

Přivítání

Kdo jsem a proč právě tento sport.

Co mě vede k účasti na soutěžích

Jak se stane z koníčku živobytí

Kam mě účast na soutěžích posouvá

Jak se připravuji na závody

Životospráva 

Cvičení

Motivace vítězství

Co mi dává pocit, že zvítězím, kam mne to posouvá

Kde se vidím v budoucnu

Zkušenosti a výhody účasti na soutěžích

Kontakty a další spolupráce

Závěrečná Diskuse a Otázky 

Otevřený dialog s Luckou, možnost položení otázek a sdílení zážitků. Může být v průběhu celé akce.

Závěr Akce a propojení s Pohárovkou

Diskuse a sdílení zkušeností s ostatními účastníky.

Pozvání na letošní Pohárovku na Benediktu.

Autor: redakce