Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi LZS Městská policie Moravskoslezský Policie Pomáháme požár Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

U Paskova na Frýdecko-Místecku se při policejní honičce střetl policejní vůz s dodávkou! Policistům automobil shořel


PASKOV – Zdravotnická záchranná služba zasahovala u dopravní nehody se třemi zraněnými poblíž Paskova na Frýdecko-Místecku. Krajští operátoři byli o nehodě policejního automobilu v civilním provedení s dodávkou informováni minutu po poledni. Na místo ihned vzlétl vrtulník letecké záchranné služby a vyjely dvě posádky rychlé zdravotnické pomoci.

Policisté při pronásledování motorkáře havarovali a následně k požáru, při kterém policejní automobil shořel. Při nehodě policejního BMW se zranili oba policisté a řidič dodávky! Ošetřen byl čtyřiadvacetiletý muž s poraněním obličeje a o tři roky starší účastník nehody s popáleninou v oblasti trupu. Muž ve věku osmatřiceti let utrpěl poranění hlavy.

Stav všech zraněných byl středně závažný a po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče je záchranáři přepravili do frýdecko-místecké a ostravské Městské nemocnice.

Autor: PhDr. Lukáš Humpl
a redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz