Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Liberecký Policie Sbor dobrovolných hasičů senioři Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Senior v Liberci vjel do zákazu a skončil s osobním vozidlem v hlubokém výkopu!


LIBEREC – Čtyřiaosmdesátiletý řidič s vozidlem vjel v Liberci do zákazu v místě, kde probíhají výkopové práce. Cestu následně ukončil v hlubokém výkopu.

Včera v podvečer krátce před půl sedmou hodinou se stala dopravní nehoda v Liberci v ulici Americká. Řidič s vozidlem Škoda Fabia v této ulici nerespektoval dopravní značení o zákazu vjezdu a informaci o výkopových pracích, ujel asi padesát metrů a svoji jízdu ukončil v přibližně čtyři metry hlubokém výkopu. Alkohol u něj policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Řidič havarovaného vozidla, 84letý senior, byl z místa nehody převezen zdravotnickou záchrannou službou na vyšetření do liberecké nemocnice.

FOTOGALERIE…

Foto: Policie ČR

Charakter jeho zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci.


Autor: nprap. Dagmar Sochorová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz