charita Finance Kultura kulturní akce Praha společenská akce Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

FOTOOHLÉDNUTÍ: Známé tváře pomáhaly dětem s rakovinou. Lucia Sosna, Hana Mašlíková, Michael Hejč nebo kapela Hightland v projektu Dortem proti rakovině


PRAHA – V pátek 15. března se uskutečnil v pražském P.M.Clubu v pořadí 2. Charitativní ples Dortem proti rakovině. Projekt Dortem proti rakovině pod vedením Jiřího Zahradníka pomáhá už několik let onkologicky nemocným pacientům a zejména pak dětem a jejich rodinám.

Mimo spojení s nejrůznějšími společenskými akcemi a známými tvářemi pořádají tvůrci projektu také vlastní akce a společenské večery při kterých mohou návštěvníci a podporovatelé libovolně přispívat na konkrétní případy a nebo jen přímo podpořit smysl a myšlenku této nadace.

Na 2.ročníku plesu se sešla řada nejen známých osobností, ale i podporovatelů z řad široké veřejnosti.

Program byl nabitý! Celým večerem provázela a přítomné hosty dobrou náladou bavila moderátorka Hanka Mašlíková.

FOTOGALERIE…

Foto: autor

Mezi účinkujícími hosty vystoupila zpěvačka Lucia Sosna, která aktuálně působí spíše v americkém Los Angeles kde produkuje hudbu pro americký trh, ale pro tento speciální večer vystoupila v Praze a podpořila tak svojí účastí tento charitativní záměr, stejně jako populární houslový virtuóz Michael Hejč, který byl další tváří večera a který svojí energickou show dostal přítomné návštěvníky do varu !

Působivá byla také barmanská a ohňová show a o závěr večera se postarala populární skupina Highland, která to rozjela tak jak se sluší a patři.

V průběhu večera pak organizátor akce Jiří Zahradník přivítal na pódiu také Mgr. Janu Víchovou a jejího manžela Mudr. Aleše Víchu, kteří zde zastupovali oddělení dětské onkologie a hematologie pražské Fakultní nemocnice v Motole.

Už teď prý všichni zúčastnění organizátoři i účinkující ladí termíny pro další společné a smysluplné propojení při dalším setkaní v rámci projektu Dortem proti rakovině. Nejpozději se tak stane prý při třetím ročníku tohoto plesu.

Autor: Petr Dvořák