charita Dobrovolnictví Kultura kulturní akce Pomáháme společenská akce Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

V Žatci se dnes uskuteční charitativní akce TEREZČINA CESTA ZA POHODLÍM…


ŽATEC – Již dnes, tedy v sobotu 23. března 2024 od 13.00 hodin se v žatecké restauraci Moskva uskuteční charitativní akce TEREZČINA CESTA ZA POHODLÍM… Pomoci může každý. Vstupné je dobrovolné a na své si přijdou jak děti, tak i jejich rodiče.

V rámci charitativní akce se tak můžete těšit i na bohatý program pro děti. Chybět nebudou hry, soutěže, dětské vystoupení od Foxcampclub, od nich dorazí samotný Hromovladce Thor. Máte se tak na co těšit… Dále vystoupí kouzelník David Cordero Kozlok, který je zapsaný v knize rekordů. Připravena bude i dětská tombola, ale také stolní hry, jako člověče nezlob se, mikádo, slepičky a další. Dětská diskotéka bude v doprovodu Martina DjNeo Slavika.

Zve návštěvníky pořadatelka charitativní akce Romana Paulusová s tím, že velké poděkování patří i dalším sponzorům jako je například i Tomáš Stávek a jeho Poctivá restaurace. Sponzorky charitativní akci podpořila také společnost AŽD Praha s.r.o.

Těšit se můžete také na přehlídku svatebních a společenských šatů, kterou Vám předvede tým modelek Gabča Ová , Anna KubáňováLenka FitPája Elif KostovskáValerie Hajkova, Tereza Koten a Sarah Trapani. Poté bude následovat program pro dospělé a rovněž pro ně nebudou chybět soutěže, tombola či zábava pod vedením kapely PF- Music Band.

Moderátor z kapely Prominent Bastards Miloš Mischel Albrecht návštěvníky provede celou sobotní akcí. O fotografie z této akce se pak postará Jiří Linhart.

Charitativní akce v Žatci nyní pomáhá malé Terezce, která navštěvuje třetí třídu 10. základní školy v Mostě. Terezka se totiž narodila s vrozenou vývojovou vadou. Prodělala operaci achillových šlach. Nyní ji čeká znovu i operace kolen. 

Kvůli cestám do školy, na cvičení a k lékařům by rodina potřebovala větší auto uzpůsobené pro vozíčkáře. Terezka trpí vzácnou formou onemocnění, a to Arthrogryposis multiplex congenita, což je vrozená vývojová vada, která postihuje ruce a nohy mají zkrácené šlachy, ztuhlé klouby a chybí na nich svaly. „Terezka roste, už se pomalu nevejde do auta, nemůže totiž ohnout nohy v kolenou. Proto bychom potřebovali větší auto uzpůsobené pro vozíčkáře. S Terezkou jezdíme do školy, na cvičení, do nemocnice v Motole,“ říká maminka malé Terezky Alena Bringlerová.

 „Vstup na dnešní charitativní akci v Žatci je dobrovolný. Výtěžek půjde na transparentní účet na podporu rodiny Terezky. Vymýšlíme různé charitativní akce, při kterých se pokusíme vybrat pro rodinu peníze právě na pořízení speciálního automobilu,“ dodává organizátorka akce Romana Paulusová.

Do charitativní akce se zapojili například i zpěvák Jakub Smolík a herec Zdeněk Podhůrský. Jedná se o charitativní Tour, je možné zapojit i veřejnost, pokud bude zájem, na zrealizování programu se podílel Pavel Vlček letitý kamarád pořadatelky Romany Paulusové.

Jedním z hrdých mediálních partnerů celé akce je i redakce Agentury JV press.cz, která Vás tímto srdečně zve na tuto zajímavou charitativní akci do Žatce…

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz