Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi LZS Olomoucký Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda stroj Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: U Prostějova nepřežil nad ránem řidič osobního automobilu náraz do stromu


PROSTĚJOVSKO – Smrtelná zranění utrpěl řidič osobního automobilu ve čtvrtek brzy ráno po nárazu do stromu na komunikaci mezi Studencem a Olšany u Prostějova. U tragické nehody zasahovaly složky Integrovaného záchranného systému ČR.

Přivolaní hasiči zajistili místo tragické nehody a zabezpečili jej proti vzniku požáru. Po zaměření nehody PČR hasiči vyprostili ze zdemolovaného vozu tělo řidiče. Následně se hasiči postarali o úklid vozovky a asistovali odtahové službě s vrakem.

„Upozorňujeme, že v úseku jde o 3. tragickou nehodu za rok a čtvrt. Na konci letošního února jsme zde zasahovali u nehody, kdy po nárazu do stromu zahynul čtyřiatřicetiletý řidič. V lednu 2023 zde rovněž zahynul mladý řidič, který nezvládl zatáčku, vyjel mimo komunikaci a po nárazu do dvou stromů svým zraněním na místě podlehnul,“ dodávají hasiči.

FOTOGALERIE…

Foto: HZS Olomouckého kraje

Dodržujte proto v tomto úseku maximální povolenou rychlost a věnujte se plně řízení vozidla.

Zdroj: HZS Olomouckého kraje
(LB)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz