Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava Krimi Policie Složky IZS Technika Zahraničí Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE OD SOUSEDŮ: Autobus ve Spišském Podhradí u Spišské Kapituly dnes ráno srazil skupinku mladých lidí! Tři dívky nehodu nepřežily, dalších sedm lidí je zraněno


SLOVENSKO – Autobus ve Spišském Podhradí na východě Slovenska dnes ráno srazil skupinku mladých lidí! Nehodu nepřežily tři dívky a dalších sedm lidé je zraněných. Dvě oběti tragické nehody, která utrpěla zranění na místě, byly ve věku 17 a 18 let. Třetí oběť ve věku 17 let podlehla zraněním po převozu do nemocnice.

Při nehodě autobusu v Spišském Podhradí u Spišské Kapituly v okresu Levoča vyhasly životy tří mladých dívek. Dalších sedm lidí bylo zraněno a jedna dívka je ve vážném stavu.

Ministr vnitra Slovenské republiky vyjádřil soustrast všem obětem a poděkoval všem záchranným složkám, které zasahovaly a pomáhaly na místě nehody.

Nehoda se stala na církevním setkání mladých věřících, kde se z neznámých důvodů samovolně rozjel autobus. Mladí lidé, kteří stáli před vozem a nestačili uskočit, zůstali zaklínění pod vozem.

Přesné příčiny, stejně jako stupeň viny, se i nadále vyšetřují. Všechny záchranné a bezpečnostní jednotky jsou stále na místě tragédie.

FOTOGALERIE…

Zdroj: Ministerstvo vnútra SR
a Polícia Slovenskej republiky

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz