Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VĚZEŇ NA ÚTĚKU: Policisté pátrají po jednatřicetiletém vězni, který utekl z nestřeženého pracoviště v Praze


PRAHA – Policisté pátrají po jednatřicetiletém vězni, který včera utekl z nestřeženého pracoviště v Praze 10.  Hledaný byl naposledy viděn včera, kdy v 18:40 hodin, bez povolení, opustil nestřežené pracoviště v ulici K Hrušovu v Praze 10.

Odsouzený zde pracuje v rámci výkonu trestu, který si odpykává za majetkovou trestnou činnost. Má vazby na hlavní město a Kolín, a tak by se mohl pohybovat v těchto oblastech. 

Popis hledaného: výška 170 centimetrů, hubená postava, černé vlasy na ježka po stranách vyholené, hnědé oči, v levém uchu výrazná dírka po náušnici a má tetování na levé paži, levé noze a hrudníku. V době odchodu byl oblečen do černých kalhot, červené mikiny, modrého termotrika a černých pracovních bot. 

Pokud jste hledaného kdekoliv viděli, nebo víte, kde by se mohl nacházet, volejte prosím linku 158. 

Uprchlý vězeň je kvůli jeho nepovolenému odchodu podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, za což může, v případě odsouzení, strávit za mřížemi až o pět let navíc. 

Autor: por. Richard Hrdina

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz