Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Královehradecký Krimi LZS Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

DRAMA: Osobní automobil srazil na parkovišti u supermarketu v Polici nad Metují skupinku lidí! Na místě je osm zraněných


POLICIE NAD METUJÍ – Složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů zasahují u vážné nehody na parkovišti u supermarketu v Polici nad Meatují na Náchodsku, kde došlo ke střetu osobního vozidla se skupinou chodců. Záchranáři evidují celkem osm zraněných osob! Jsou mezi nimi také dvě děti.

Podle záchranářů byla jedna těžce zraněná osoba letecky transportována do nemocnice. Další zranění jsou převáženi do nemocničního zařízení sanitkami. Na místě zasahují také dvě hasičské jednotky, a to z HZS Velké Poříčí a JSDH Police nad Metují. Hasiči pomáhali se zajištěním místa vážné nehody a s ošetřením zraněných.

Foto: Hasiči Broumov

Skupinka lidí měla na parkovišti před obchodem čekat ve frontě na zmrzlinu, když do nich najelo osobní auto. Okolnosti sražení skupiny lidí na parkovišti i nadále vyšetřují dopravní policisté. Jedno ze zraněných dětí bylo do nemocnice transportováno letecky.

Zdroj: HZS Královéhradeckého kraje
Foto: Hasiči Broumov

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz