Kultura kulturní akce Praha společenská akce Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

OBRAZEM: Slávek Boura pokřtil román Magické zrcadlo. Nikol Jarolímková zazpívala nový singl Další Tajená. Mr.Kubelík byl kmotrem


PRAHA – V pražském baru Napa galery se sešli milovníci magie a mystiky, ale také dobré hudby a příjemné společnosti. Uskutečnila se zde totiž velice příjemná „magická“ událost. Dřívější hvězdný televizní moderátor Slávek Boura, který dnes působí převážně jako moderátor společenských akcí a spisovatel sem sezval své příznivce, kamarády a kolegy aby jim představil a společně s nimi pokřtil svůj nový román Magické zrcadlo. A to se povedlo do posledního puntíku. Napa galery doslova praskala ve švech.

Jak autor románu sám uvádí „Jedná se o historický román s prvky mystiky a magie, který pojednává o lásce, která překonala 4 století. Dějově se pak pohybuje autor v období kdy Mág magister Kelley v předvelikonočním období se připravuje v Praze na rituál přeměny průměrného herce na geniálního dramatika Williama Shakespeara. Kelley se však zamiluje do bylinkářky Anny, ale shodou souvislosti Anna zemře. Kelley vloží její duši do speciálně vyrobené panenky a vloží do hradeb Pražského hradu. V roce 2019 dívka Elle chce spáchat sebevraždu, neboť její přítel se zabil na motorce. Řízením osudu své tělo poskytne duši Anny a ta, v těle Elle hledá v dnešní době svou lásku Kellyho. Po cestě hledání potkává duše z jejího roku 1591, kteří jsou přátelé Elle. Najde Anna svého Kelleyho?“ pousmívá se autor Slávek Boura. Odpověď se prý čtenáři dozví, pokud si přečtou právě nový román – Magické Zrcadlo.

Součástí magického večera byla také řada známých osobností, které ať už na pódiu nebo pod pódiem tvořily skvělou atmosféru večera. O hudební doprovod na akci se postaral zpěvák Jan Vytásek a zcela premiérově se také na akci představila nová mladá a talentovaná zpěvačka Nikol Jarolímková, která zazpívala několik písní mezi kterými zazněl také její nový autorský singl Další tajená, který Nikol už 2.května oficiálně představí a pokřtí společně s videoklipem.

FOTOGALERIE…

Foto ze křtu románu Magické zrcadlo Slávka Boury & představení zpěvačky Nikol Jarolímkové

„Ještě hledáme přesné místo kde křest proběhne, ale už teď mohu prozradit, že jedním z kmotrů klipu bude herec Marek Vašut, jehož podpory si velice vážím,“ svěřila se mladá sympatická zpěvačka, která mimo jiné plánuje také společná vystoupení s Michalem Penkem na jeho koncertech v rámci jeho comebacku.

Na událost dorazil také moderátor, skladatel a majitel VOX TV Petr Kubelík – alias „Mr.Kubelík“, který se stal zároveň také kmotrem Bourova románu. Mezi hosty byla mimo jiné k vidění také spisovatelka Markéta Harasimová, hudební manager Petr Dvořák, věštec a kartář Láďa nebo moderátorka Petra Zajíčková, která celou akci také provázela.

Autor: Petr Dvořák