HZS Krimi Městská policie Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

DRAMA: Mladistvý chlapec z Příbrami vyhrožoval přímo ve škole sebepoškozením! Zasáhnout museli policisté


PŘÍBRAM – V souvislosti se sebedestruktivním jednáním, kterým včera vyhrožoval v objektu  IV. ZŠ  Jiráskovy sady na Příbramsku jeden z jejich žáků, byl tento mladistvý chlapec ještě během včerejšího dne umístěn do specializovaného zdravotnického zařízení, kde bude podroben příslušným vyšetřením.

Včera v odpoledních hodinách, zadrželi příbramští policisté na IV. ZŠ Jiráskovy sady mladistvého chlapce, který vyhrožoval sebepoškozením a byl tak nebezpečný i pro své okolí. Kriminalisté prováděli potřebné úkony trestního řízení a vzhledem k tomu, že policisté tuto situaci nijak nepodceňují, z bezpečnostních důvodů provedli i prohlídku objektu školy, zda se uvnitř nenacházejí nebezpečné předměty. Z tohoto důvodu byla na místě pyrotechnická služba, psovodi a hasiči. 

Příbramští kriminalisté pak v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro možné podezření ze spáchání trestného činu násilí proti skupině obyvatelů a jednotlivci, v rámci kterých budou provádět potřebné procesní úkony k zjištění veškerých okolností prošetřovaného případu.

Autor: mjr. Mgr. Vlasta Suchánková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz