Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Jihočeský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Autobus u Lišova na Českobudějovicku sjel ze silnice do příkopu, převrátil se částečně na bok a zůstal opřený o strom


ČESKOBUDĚJOVICKO – U nehody autobusu u Lišova na Českobudějovicku zasahovaly složky Integrovaného záchranného systému ČR. Autobus sjel pravými koly ze silnice do příkopu, převrátil se částečně na bok a zůstal opřený o strom.

V autobuse kromě řidičky cestovaly dvě osoby. Ty vyvázly bez zranění a havarovaný autobus opustily samy. Zraněnou řidičku českobudějovičtí profesionální hasiči vyprostili na páteřové desce přes okno u dveří autobusu ven. Převzala si ji do péče záchranná služba.

Hasiči dále zajistili autobus protipožárním opatřením a stabilizovali jej. Nehodu šetří policisté, kteří zároveň v místě nehody uzavřeli vozovku a stanovili objízdnou trasu. Okolnosti nehody i nadále vyšetřují dopravní policisté.

FOTOGALERIE…

Foto: HZS Jihočeského kraje

Zdroj: HZS Jihočeského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz