Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Jihočeský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Řidič u Tábora vjel při předjíždění do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem! Nehodu nepřežil


TÁBOR – Tragická nehoda se stala včera v podvečer v Táboře-Větrovech. Střet dvou vozů nepřežil jeden řidič, a to i přes resuscitaci přítomných záchranářů.

Včera po 16:00 hodině došlo na silnici č. 2/37 ve směru z Tábora na Slapy k tragické dopravní nehodě. Řidič (1953) ve vozidle značky Citroen vjel při předjíždění do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem značky Škoda Fabia. Po střetu vozidlo Škoda ještě narazilo do dalších dvou automobilů. Ve vozidle Škoda byl zraněn řidič.

Řidič z vozidla Citroen utrpěl vážná zranění, kterým po neúspěšné resuscitaci následně podlehl.  Přesné příčiny a okolnosti této tragické dopravní nehody jsou v šetření dopravních policistů. Druhý řidič byl ošetřován a skončil v nemocnici. U tragické nehody zasahovala táborská profesionální jednotka hasičů. Obě havarovaná auta skončila mimo vozovku.

FOTOGALERIE…

Foto: Policie ČR

Přesné příčiny a okolnosti této tragické dopravní nehody jsou v šetření dopravních policistů.

Autor: por. Ing. Štěpánka Schwarzová
Zdroj: HZS Jihočeského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz