Kultura Složky IZS Z domova

VIDEOREPORTÁŽ: V pořadí již 2. reprezentační ples v Jirkově byl plný slavnostních uniforem

Jirkov – Více než úspěšný byl 2. reprezentační ples Integrovaného záchranného systému a bezpečnostních složek v Jirkově, kde to v sobotu večer v tamním divadle doslova žilo. Jirkovské divadlo tak bylo v sobotu po roce opět plné slavnostních uniforem hasičů, policistů i vojáků. 

Úvod plesu patřil slavnostní gardě Chomutovské ostrostřelecké společnosti o.s.c.k. privilegovanému třeleckému sboru, který nastoupil v dobových kostýmech a vystřelil slavnostní salvu. Ještě předtím ale každý návštěvník plesu před vstupem do sálu dostal na uvítanou květinu a účastnický list.

Pak již parket patřil návštěvníkům plesu, kterým po celý večer k poslechu a předevčím k tanci hrála skupina Úlet. Večerem provázel známý imitátor a bavič Zdeněk Izer. Hostem večera pak byla zpěvačka Heidi Janků.

Doslova v obležení byl po celý ples i fotokoutek mostecké spolčnosti ReNi creative. Tématicky zaměřené vtipné fotografie od skvělých fotografů Renaty a Josefa Prokopových si tak odnášel téměř každý účasník plesu.

Nechyběla ani bohatá tombola a každá vstupenka byla slosovatelná. Redakce agentury JV PRESS a spol. byla mediálním partnerem plesu a nyní se tak můžete podívat na naší videoreportáž, možná se tam najdete…

Videoreportáž z plesu IZS a BS v Jirkově připravili: Honza Vraný a Vlasta Vébr

 

Autor: Honza Vraný/JV PRESS

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz