Ústecký Z domova Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Výměna rozvaděče elektrické energie v pavilonu „J“ teplické nemocnice si vyžádá uzavření lůžek

TEPLICE – Omezení provozu lůžkových částí oddělení v pavilonu „J“ v Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnici Teplice, o. z., si v období od 6. do 20. ledna 2018 vyžádá plánovaná výměna rozvaděče elektrické energie v tomto objektu. 

Omezení provozu se týká následujících oddělení:
– Interna I (13 lůžek JIP a 58 lůžek standardních),
– Interna II – gastroenterologie (26 standardních lůžek),
– Dětské oddělení (4 lůžka JIP a 21 standardních lůžek).

Z uvedeného důvodu bude pro fungování Interny I v rámci nemocnice vyčleněno 23 standardních lůžek a tři lůžka JIP na stanici Chirurgie 1. Interna II bude provoz zajišťovat v náhradních prostorech nemocnice v rozsahu 25 lůžek, příjem interních pacientů v nepřetržitém provozu bude zajištěn v prostorech chirurgických ambulancí.

„Za uzavření části lůžek dětského oddělení nebude možná náhrada a provoz bude řešen zajištěnou dětskou ambulancí s 24hodinovým provozem v pavilonu G nemocnice. Stanice fyziologických a patologických novorozenců  bude fungovat bez omezení. Případné hospitalizace dětských a snad méně frekventovaně i interních pacientů zajistí kolegové v okolních nemocnicích Krajské zdravotní, v Ústí nad Labem a Mostě, případně v Děčíně. Za vstřícnost jim proto předem děkuji,“ uvedl MUDr. Tomáš Hrubý, ředitel zdravotní péče Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Teplice, o. z.

Zdroj: Krajská zdravotní

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář