Praha Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZE SPORTU: Dubští thaiboxeři se bili v Praze

PRAHA/DUBÍ – Dne 5. května se konalo 11. kolo Mistrovství ČR Muay Thai pořádané C.M.T.A v pražské TJ Spoje. Náš klub Leonidas Gym Muay Thai Teplice vyslal do boje jednoho juniora. Do zápasu nastoupil Filip Gorol ( 17let ) a vybojoval výhru 3:0 na body. Filipa čeká mistrovství Evropy, tak se snažíme, aby získal co nejvíce bojových zkušeností. Zde bych ještě rád poděkoval Jirkovi Mejstříkovi za pomoc u ringu.

V sobotu 28. 4. 2018 si dubští závodníci vyzkoušeli plnokontaktní kung-fu jménem Sanda. Na to, že tato disciplína má úplně jiná pravidla než jsme zvyklí, z osmi dětí jsme dovezli sedm medailí. Daniel Homič a Tomáš Barták ovládli pyramidu ve váze do 55 kg a rozdělili si zlatou a stříbrnou medaili, stejně dopadli i Alan Homič a Matěj Šimůnek ve váze do 30 kg. Šimon Verner, David Štajnc a Tomáš Růžička vybojovali bronzové medaile. Filip Gorol se bohužel neprobojoval na medailové pozice.

Poslední akcí byl pak dne 6.5. KIDS MUAYTHAI CHALLENGE, tj. dětský trénink a soutěže v Muaythai jako jsou kopání , klinče a atd., pořádaný C.M.T.A. Na soutěže jsme dovezli 18 dětí a každý zápasil ve 3 disciplínách. Byli jsme velice úspěšní a dovezli jsme deset zlatých , šest stříbrných a dvanáct bronzových medailí, což mě velice příjemně překvapilo, neboť to ukazuje kvalitu našich závodníků. Účastníky byli Filip Gorol, Martin Šístek, Libor Pavlíček, Lukáš Klaška, Daniel Homič, František Koldus, Branislav Tomáš, Alan Homič, Matěj Šimůnek, Richard Soukup, Daniel Kuzmin, Kuba Vinduška, Jirka Berec, Milan Gasperec, Tomáš Růžička, Tomáš Barták, Tobiaš Studnička a Daniel Šmrha. Všem chlapcům moc děkuji za super reprezentaci.

Poděkování za tuto akci patří i prezidentu asociace C.M.T.A. Petru Ottichovi, firmě Grafstudio.cz, REMAX G8 reality a AJTM Turko, který podporuje dubský klub Leonidas Gym.

OBRAZEM: Dubští thaiboxeři se bili v Praze

Autor: Ladislav Horejš
trenér

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz