Složky IZS Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

POZVÁNKA: Brandov na Mostecku zítra hostí tradiční soutěž T.F.A. Železný hasič

BRANDOV – Sbor dobrovolných hasičů Brandov pořádá již zítra, tedy v sobotu 12.května tradiční hasičskou silovou soutěž TFA Železný hasič Brandov, a to v areálu penzionu Na Čáře v Brandově na Mostecku. Do víceboje jednotlivců se tak mohou zapojit dobrovolní i profesionální hasiči.

Soutěž v hasičském víceboji „TFA“ se uskuteční dle „Směrnice hasičských sportovních soutěží.“ I letos se počítá, že se na start postaví dobrovolní i profesionální hasiči v kategorii ŽENY, MUŽI a MASTER.

„Hasiči v plné polní budou muset absolvovat například šedesát úderů palicí v takzvaném hammer boxu, smotávání hadic, převrácení devadesátikilo­gramové pneumatiky od traktoru nebo skok přes bariéru a další nesnadné disciplíny,“ říká pořadatel soutěže Lukáš Mooz z SDH Brandov s tím, že z letošních finalistů prvních pět členů SDH bude vysláno reprezentovat na MČR v T.F.A.

Redakce zpravodajského portálu agentury JV PRESS  je letošním mediálním partnerem brandovských dobrovolných hasičů a ze zítřejší soutěže TFA přinese fotogalerii a videoreportáž.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz