Kultura Školní okénko Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

OHLÉDNUTÍ OBRAZEM: Benefiční koncert Dej šanci žít v mostecké ZUŠ pomohl handicapovaným lidem

MOST/BÍLINA – Koncertní sál Základní umělecké školy F. L. Gassmanna v Mostě hostil benefiční koncert pro dobrou věc DEJ ŠANCI ŽÍT. Celou akci uspořádala Umělecká a produkční agentura  FASTAGENCY

Návštěvníci koncertu svou účastí podpořili Spolek šance žít, jehož záměrem je vytvoření dalších pracovních míst pro handicapované občany města Bíliny a okolí v CHRÁNĚNÉ DÍLNĚ U LADY. Ke každé vstupence obdrželi návštěvníci benefice ručně vytvořený dárek od děvčat.

Diváci se tak mohli těšit například na Kamilu Nývltovou, vystoupení ELIS / JARO SMEJKALAHOMOLABAND nebo představení mladých talentů – studentů ze ZUŠ F. L. Gassmanna. Benefičním koncertem po celé odpoledne provázel známý moderátor a herec David Gránský.

O organizaci celé benefiční akce se bravurně postarala Renata Vítová spolu s Ladou Novotnou, které stály za zrodem uspořádání koncertu. „Chtěla bych poděkovat všem, kdo se na celé akci podílel, a to jak sponzorům tak i pracovníkům. Určitě bych ráda vyzdvihla  Davida Gránského. Další odiv sklidí určitě pořádající agentura Fastagency Martin a Jirka. Velký obdiv a poděkování patří dětem, kapele a učitelům ze ZUŠ F.L:Gossmanna, myslím že jejich výkony byly profesionální, což potvrdily i hvězdy jako je David, Jaro Smejkal, Elis, a Kamila Nývltová. Koncert se nesl v rodinné atmosféře a o to lepší pocit si posluchači odnášeli domů,“ dodává organiozátorka akce Renata Vítová.

Na této akci se podílelo několik milých lidí, kterým není osud hendikepovaných lhostejný. Díky nim se snad podaří těmto lidem pomoci, aby získali práci a možnost postarat se o své blízké důstojně jako každý z nás. Nutno podotknout že se vystupující umělci zřekli honoráře.

„Ráda bych touto cestou poděkovala firmě Trunn Lubor Novák, Petr Arpáš stavební firma, Lada Fantová a Pavla Vrábelová Butique Beauty 2000, joga schuldas Bílina Lenka Schuldesova, malíři Jan Vrška, Restaurace Krušovice Bílina Michaela Schwarzova, Fastagency Jirka Fait a Martin Strejc, Zuš F.L. Gassmanna. V neposlední řadě velké díky Pavel Choutka, JV Press a spol. Honza Vraný, a Tereza Skřivanová, Studio Paris Most,“ dodává za organizační tým Renata Vítová s tím, že obrovské poděkování patří v neposlední řadě také vedení a učitelům ze ZUŠ v Mostě za jejich pomoc při akci a perfektní práci se žáky. „Jmenovitě bych moc ráda poděkovala za učitele Janu Hönigovi a od nového školního roku nastupujícímu novému řediteli Davidu Homolovi a jeho Homolabendu složenému ze žáků ZUŠ,“ dodala Romana Vítová.

Redakce agentury JV PRESS byla mediálním partnerem celé benefice a připravuje z koncertu také závěrečnou video reportáž, nyní se můžete podívat alespoň v následující fotogalerii na část vystoupení mladých umělců. 

FOTOGALERIE Z BENEFIČNÍHO KONCERTU…

Autor: Honza Vraný
Foto: Milan Vobořil

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář