Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TRAGÉDIE: Na Chomutovsku kriminalisté objevili dvě mrtvá těla! S největší pravděpodobností došlo k vraždě a sebevraždě. Jedna z osob je mladistvá

CHOMUTOVSKO –  Hrůzný nález dvou těl vyšetřují od dnešního večera kriminalisté na Chomutovsku. K násilnému trestnému činu došlo v obci Domašín u Klášterce nad Ohří na Chomutovsku. S největší pravděpodobností tam došlo k vraždě a následné sebevraždě.

S ohledem na probíhající vyšetřování policisté zatím nechtějí upřesnit další okolnosti krvavého činu.

„Mohu pouze potvrdit nález dvou těl. V souvislosti s tím vyšetřujeme násilný zločin. Prověřujeme verzi, že jedna z těchto nalezených osob se podílela na smrti druhé nalezené osoby. Jedna z nich byla mladistvá. Z toho důvodu a také s ohledem na rodinu nebudeme poskytovat žádné bližší informace,“ potvrdila redakci agentury JV Press krajská policejní mluvčí Alena Bartošová s tím, že kriminalisté jsou teprve na začátku vyšetřování.

Oznámení o hrůzném činu policisté přijali dnes v podvečer a kriminalisté jsou stále na místě a zajišťují stopy a ohledávají místo trestného činu.

Zjišťujeme podrobnosti k dnešnímu násilnému trestnému činu na Chomutovsku.

Autor: Honza Vraný

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “TRAGÉDIE: Na Chomutovsku kriminalisté objevili dvě mrtvá těla! S největší pravděpodobností došlo k vraždě a sebevraždě. Jedna z osob je mladistvá

  1. Pingback: you could try here

Napsat komentář