Finance Kultura PR Reklamy Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Úklid Pohoda zůstává jedničkou úklidových služeb na Mostecku a jeho okolí! Uklidí doslova cokoliv a nejlevněji

MOST – Pozvolna nastává nejkrásnější období v roce, a to čas Vánoc a s ním nás čekají ale také velké úklidy. Můžete být ale naprosto v klidu a prožít svátky Vánoc doslova v pohodě. Na úklid a vše kolem něj je tu totiž mostecká flexibilní a dynamická úklidová společnost Úklid Pohoda, která má bohatou zkušenost v oboru. Navíc je úklidovou jedničkou na Mostecku a okolí, která nabízí bezkonkurenčně nejlevnější služby!

Úklid Pohoda klade důraz na maximální spokojenost zákazníka. Kvalitně a profesionálně odvedená práce je zárukou nabízených služeb v oblasti úklidu.

Tým úklidové firmy před téměř třemi lety prorazil na Mostecku a jeho okolí s poutavým heslem „Přece si nebudeme uklízet chodby jak za totáče!“ a mladí lidé z Úklidu Pohoda se s vervou sobě vlastní pustili do „úklidu.“ Jejich služeb využívají mnohé domácnosti, firmy a společnosti ale i společenství vlastníků panelových domů, kde úklidová firma uklízí chodby a společné místnosti. A právě na „paneláky“ se „zelená“ úklidová firma zaměřuje nejčastěji. A proč zelená? Protože právě zelená barva se stala klíčovým poznávacím znamením společnosti. Nepřehlédnutelné zelené vesty i čepice úklidového týmu rozpoznáte hned na první pohled.

Na paškál si tak úklidová firma bere nejen úklid společných bytových prostor, ale také kanceláří, domů, bytů, hal i provozoven. „Nebojíme se žádné práce, žádného úklidu!,“ říká jednatel mostecké firmy Úklid Pohoda Martin Fajner s tím, že jeho tým zákazníkům nabízí ty nejlepší a zároveň nejlevnější služby v oblasti úklidu.

Mostecká úklidová společnost Úklid Pohoda boduje také mezi mladými lidmi. Nejenže jeho týmy tvoří převážně mladí lidé, ale vedení společnosti se rozhodlo podporovat i mladé začínající umělce. „Snažíme se podporovat mladé lidi, v nich je totiž budoucnost a síla…,“ říká jednatel společnosti Úklid Pohoda Martin Fajner. Jeho společnost nyní zasponzorovala video klip mosteckého hudebníka, který vystupuje pod přezdívkou Plevel Lukáš Side.

Vyzkoušejte úklidové služby mostecké společnosti a poznáte, že jsou opravdovou jedničkou v úklidu na Mostecku a jeho okolí. Jejich služeb již nyní využívají možná stovky spokojených zákazníků, kteří se vracejí a vítají nejen jednorázové úklidy, ale stále častěji i pravidelné úklidy s tím, že si přece nebudou uklízet chodby jako za totáče! Vedle úklidů ale tým nabízí i dodatkové služby jako je možnost žehlení, nákupů a dalších služeb.

Bližší informace o mostecké společnosti Úklid Pohoda pak naleznete také ZDE.

Autor: redakce
PR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “Úklid Pohoda zůstává jedničkou úklidových služeb na Mostecku a jeho okolí! Uklidí doslova cokoliv a nejlevněji

  1. Pingback: odaz

Napsat komentář