Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Okradl nejen školačku v Mostě, vynalézavý byl i v parfumérii a další prodejně. O droze tvrdil, že je to kloubní výživa

MOSTECKO – Šestatřicetiletý Mostečan, který okradl školačku o mobilní telefon a dívku se měl pokusit „unést“ což však policie popírá, má na svědomí ale řadu krádeží. Informuje o tom mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Na nákup za pět prstů si přišel začátkem listopadu do jedné parfumérie. Muž si vybral různé zboží a následně u pokladny sdělil, že mu chybí stokoruna, kterou mu přinese kamarád. Z prodejny odešel ven, při tom se spustil alarm. Pracovnice prodejny za ním vyběhla a muže zadržela. V tašce měl ukryté oční sérum.

„Nekradl poprvé, loni byl za krádež potrestán. Lup za téměř dva tisíce korun byl zajištěn a vrácen zpět prodejně. Obviněný Mostečan kradl prý proto, aby měl dárek. Muž má na svědomí i krádež notebooku. V jednom supermarketu u jedné prodejny vylezl na mříž u obchodu, sáhnul do prostoru a tam měl odtrhnout lanko, na kterém byl připevněn notebook, který si přisvojil. Muž kradl, aniž by ho při tom někdo zpozoroval. Notebook za více než 6 tisíc korun údajně prodal,“ dodala k deliktům mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Mostečan je nyní v policejní cele, policie podala v souvislosti s jeho pokračující majetkovou trestnou činností podnět k návrhu na vazební stíhání.

Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek autor

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

3 Replies to “AKTUALIZUJEME: Okradl nejen školačku v Mostě, vynalézavý byl i v parfumérii a další prodejně. O droze tvrdil, že je to kloubní výživa

  1. Pingback: see

Napsat komentář