Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Řidič osobního vozu u Temelína vjel do protisměru, kde ho smetla Tatra! Nehodu nepřežil…

TEMELÍN – Tragickou nehodu u Temelína i nadále vyšetřují kriminalisté českobudějovické policie. Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR a povolán byl i vrtulník leteckých záchranářů.

Jak jsme již informovali, došlo na silnici 138 u Temelína ve směru na Hlubokou na Českobudějovicku ke střetu nákladního automobilu s osobním vozem. Po střetu skončilo nákladní vozidlo mimo silnici a narazilo do stromu.

FOTOGALERIE…

V havarovaném osobním automobilu zůstal zaklíněn těžce zraněný muž, který následně svému zranění podlehl ještě před příjezdem záchranářů. Řidič nákladního automobilu vyvázl z nehody bez zranění.

Podle policistů došlo ke střetu Tatry s osobním autem Seat Leon, poté co řidič osobního vozu dosud z nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde se střetl s nákladním autem.

K nehodě došlo v 15.40 hodin a s komplikacemi v dopravě v uvedeném úseku počítejte asi do 19.40 hodin. Okolnosti vážné nehody i nadále vyšetřují dopravní policisté.

Autor: redakce
Zdroj: Policie ČR
a ZZS JčK

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Řidič osobního vozu u Temelína vjel do protisměru, kde ho smetla Tatra! Nehodu nepřežil…

  1. Pingback: make-up

Comments are closed.