Mateřská škola Školní okénko Složky IZS Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEOREPORTÁŽ: Strážníci z Litvínova předčasně nadělovali dětem z Dětského domova v Hoře Svaté Kateřiny vánoční dárky

HORA SVATÉ KATEŘINY – Strážníci Městské policie v Litvínově předčasně nadělovali dárky dětem z Hory Svaté Kateřiny na Mostecku. Uspořádali totiž mezi sebou sbírku hraček a zapojila se dokonce i veřejnost!

S nápadem uspořádat sbírku hraček pro děti z Dětského domova v Hoře Svaté Kateřiny přišel litvínovský strážník Ladislav Fryček. Impuls mu dal švagr Tomáš Křesálek z Brna, který strážníka před časem požádal, aby dětem odvezl jízdní kolo a hračky po dětech. „Vydal jsem se s manželkou do dětského domova a tam se setkal s vychovatelem Honzou Ptáčem. Slovo dalo slovo a tak nějak vznikl nápad uspořádat sbírku vnočních dárků pro děti,“ říká strážník Fryček.

Po dohodě s ředitelem litvínovských strážníků Zdeňkem Urbanem se postupně do sbírky zapojili všichni strážníci a také další lidé.

Více již v naší viedoreportáži… 

Velitel směny litvínovských strážníků Pavel Eger a strážník Ladislav Fryček přivezli dětem hračky, které mezi sebou sbírali. Děti měly z předvánočních dárečků nefalšovanou obrovskou radost. Největší zájem byl o panenky, hokejky ale i autíčka!

FOTOGALERIE.. 

Autor: Honza Vraný 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “VIDEOREPORTÁŽ: Strážníci z Litvínova předčasně nadělovali dětem z Dětského domova v Hoře Svaté Kateřiny vánoční dárky

Napsat komentář