Nezaradené Praha Sport Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZE SPORTU: Na futsalový turnaj PragaCup dorazil Šmicer i Kadlec. Vítězství si odváží Atlético Most!

PRAHA – Mezinárodního futsalového turnaje PragaCup se zúčastnilo 24 týmů, ve 4 halách se odehrálo celkem 76 zápasů. Do Prahy přicestovalo 9 týmů ze zahraničí a 15 týmů z celé ČR.

Na turnaj PragaCup si našel cestu i vítěz ligy mistrů Vladimír Šmicer a hráč AC Sparta Praha Václav Kadlec. Šmicer i Kadlec přišli podpořit tým Chaberský Válec. Zápasy v základních skupinách byly ze začátku velice vyrovnané, kromě týmů ORLY Wroclav, který skončil překvapivě už ve skupinové fázi, si všichni favorité upevnili své pozice a postoupili ze skupin do play-off mezi TOP 16 týmů, kde mohl zvítězit už kdokoliv.

Zaslouženým vítězem 18. mezinárodního turnaje PragaCup se stal tým Atlético Most, který ve finále porazil slovenský tým FCK Minimax z Bratislavy. Na třetím místě se umístil pravidelný účastník BNP Team Vranov, který si pro bronz přijel neuvěřitelných 750 km. Čtvrté místo bral tým Chaberský Válec, za které nastoupil i hráč Christián Frýdek.

Nejlepší hráčem byl vyhlášen Antonín Hrdina z týmu BNP Team Vranov, který hraje futsalovou ligu za AC Sparta Praha a předváděl skutečně futsal z jiné dimenze. Nejlepším střelcem s obrovským náskokem vyhrál Vojtěch Turek z BNP Team Vranov, hráč futsalové Slavie, nyní na hostování ve futsalové Plzni. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Václav Šlégr z Atlético Most, což je mistr světa v malém fotbale do 21 let. Nejlepším rozhodčím vybrán přímo hráči se stal Jiří Smetana z Prahy.

Novinkou na turnaji PragaCup byly online výsledky a statistiky pro lepší servis hráčům a divákům. Tento 18. turnaj PragaCup byl neskutečně nabitý futsalovou kvalitou, zase jsme posunuli laťku o level výš, hráči a organizátoři byli maximálně spokojeni. Další turnaj PragaCup je naplánován na 22.6.2019 uvedl Lukáš Řezníček – hlavní organizátor.

Redakce agentury JV PRESS byla mediálním partnerem celé sportovní akce… 

VÝSLEDKY ZDE

FOTOGALERIE…

 

Autor: Řezníček Lukáš
Předseda organizace PragaCup z.s.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář